Voor & Na

 

 VOOR - Miryam heeft een petit figuurtje en is fijntjes gebouwd. Daarom is het bij het kiezen van een outfit belangrijk dat de kleding goed aansluit en met haar figuur meebeweegt. Daarnaast heeft ze als Donkere Herfst een warme huid waarbij wit/grijs tinten te sterk afsteken.

NA - De warmte van het olijfgroen, en de warme kleur accenten zorgen voor een rustig maar tegelijkertijd pittig geheel. De rits in de lengte zorgt voor optische verlening en de lengte van het jurkje zorgt voor een zakelijk maar up-to-date look.

 

 

VOOR - Lisa is een lichtblond zomer type. Door haar lichte uitstraling is het belangrijk om niet te 'zware' kleuren te gebruiken zoals zwart. Ook de vorm van dit jurkje doet haar mooie figuur geen eer aan.

NA - Lisa is gek op vintage en houdt van de klassieke en elegante uitstraling van de jaren '50. Met lichte kleuren waarbij nadruk wordt gelegd op haar zandloper figuur, geven het haarbandje en de schoenen wat extra cachet. Zo wordt het geheel androgyn (denk Marlene Dietrich) meets vrouwelijkheid. zakelijk maar up-to-date look.

 

VOOR - Het beige rokje is leuk en past bij Jo-Ann haar figuur, maar de top en de kleur van het geheel doet niets voor haar.

NA - Jo-Ann is een sprankelend persoon. Zet haar in een ruimte en het is no-time vol kleur en energie. De felle kleuren van het Winter Type halen het beste in haar naar voren. Haar huid glanst direct meer en haar figuur komt beter tot zijn recht in dit jurkje. Zo matched haar outfit haar persoonlijkheid.

 

VOOR - Dejan is een  donker herfst- type. Lichte kleuren en fletse printjes doen niet veel voor hem.

NA - Het denim overhemd is casual maar tegelijkertijd stijlvol. Het navy blauw geeft direct meer kleur in zijn gezicht en de schoenen in combinatie met de riem maken deze straight-forward combinatie af. Dejan means business!

 

VOOR - Met Gerrit's lichte haar en uitstraling kan het zwarte overhemd een beetje vermoeid werken op zijn gezicht. Ook is het bruin en zwart niet de beste combinatie. Met zijn lichte ogen is het erg mooi om ergens een contrast te maken in zijn outfit.

NA - Deze outfit is erg 'gekleed' en is meer iets voor een bijzondere gelegenheid. Toch kun je goed zien dat Gerrit ervan opknapt als hij in de basis lichte kleuren draagt met vrolijke/felle kleuren als accent. Zo wordt het een stijlvol geheel.

 

VOOR - Patrick heeft lichte ogen en donker haar. Het contrast met zijn huid zorgt ervoor dat de kleuren/keding die hij draagt wel wat meer pit kunnen gebruiken.

NA - Als winter type is het voor Patrick mooi om een donkere kleurbasis te hebben. De witte contrast accenten in zijn kleding zorgen ervoor dat het een levendig geheel wordt.