Pop-Up Fotostudio: Styling Edition

Mis jij een goede zakelijke foto op je CV of LinkedIn? Of wil je een mooie profielfoto laten maken? Wiebrig Krakau Fotografie en BoomImpress Personal Styling presenteren: de Pop-Up Fotostudio – Styling Edition! Laat je op maandag 10 september fotograferen in de Pop-Up Fotostudio bij Bellamy Gallery in Utrecht. Je ontvangt niet alleen goede, professionele foto’s maar ook een persoonlijk styling-advies!

Direct jouw plekje reserveren? Mail naar: info@wiebrigkrakau.nl of bel 06-48 69 46 36.

Pop-Up Fotostudio: Styling Edition

Een goede indruk is niet langer alleen offline belangrijk – online personal branding wordt steeds belangrijker. Een mooie foto op Linkedin, Facebook of je website maakt het verschil. Wij helpen jou graag door een aantal prachtige foto’s van je maken waarin je er tot in de puntjes verzorgd uitziet.

Je komt binnen en dan? Stylist Joella gaat met jou in een half uur kijken wat jouw goed staat. Het leuke is dat we hierbij kleding van Bellamy Gallery mogen gebruiken. Met de juiste kleuren en pasvorm komt jouw uitstraling nog beter over op de foto. Vervolgens is er een professionele visagist aanwezig om je van make-up te voorzien en je haar zo te stylen dat jouw foto’s nog professioneler overkomen. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Vervolgens word je 30 minuten lang gefotografeerd door Wiebrig. Achteraf mag je direct jouw foto’s uitkiezen onder het genot van een lekkere kop thee of koffie.

Je bent ongeveer 2 uur in de studio aanwezig. Aan het einde van de dag krijg je 4 foto’s mee naar huis. De kosten voor deze unieke ervaring zijn 120 euro.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren, en excl BTW voor ondernemers.

Je krijgt de mogelijkheid om ter plekke de achtergrond te kiezen. Er is, naast de mooie klassieke paneelmuur, een witte, een zwarte en een grijze achtergrond. Ook kunnen we ervoor kiezen om natuurlijk licht te gebruiken. Als je dat wil, kunnen we zelfs een ‘street-style’ foto maken in de karakteristieke straat waar Bellamy Gallery zich bevindt. Na de shoot kun je de foto’s direct bekijken en een selectie maken van de foto’s die je wilt ontvangen. De gekozen foto’s worden standaard nabewerkt in kleur én zwart-wit en binnen een week kun je ze per WeTransfer downloaden.

Initiatiefnemers van deze dag zijn Wiebrig (fotograaf) en Joella (stylist) in samenwerking met Bellamy Gallery.

Wiebrig Krakau Fotografie
Wiebrig Krakau is fotograaf. Ze maakt pure, energieke portretten. Wiebrig denkt met je mee over wat de foto moet uitstralen en wat je wil laten zien. “Het contact dat ik heb met de persoon voor mijn camera is voor mij ontzettend belangrijk. We maken de foto namelijk samen. En als de shoot een leuke ervaring is, dan zie je dat altijd terug op de foto’s.” Kijk voor meer informatie over Wiebrig en haar werkwijze ophttp://wiebrigkrakau.nl/gefotografeerd-worden-is-zo-veel-meer-dan-een-foto-laten-maken/

BoomImpress
Joella van der Boom is stylist en personal shopper. Haar doel is om jou te laten shinen op een manier die bij jou past. “Het is mijn passie om creatief bezig te zijn, met mensen te connecten, maar vooral – om mensen te laten stralen. Je kunt me niet gelukkiger maken dan iemand te zien die stralend en vol zelfvertrouwen mijn kantoor of de winkel verlaat.”  Kijk voor meer informatie over Joella en de persoonlijke style mogelijkheden op www.boomimpress.nl

Bellamy Gallery
Op basis van hun kennis, ervaring en liefde voor Nederlandse retail hebben Mireille en Imke een revolutionair nieuw modeconcept ontwikkeld. Bellamy Gallery gaat terug naar de essentie: het beste product bieden tegen de beste prijs. En alles daaromheen zo simpel en transparant mogelijk houden. Geen geheimzinnige marges, maar totale transparantie over prijsopbouw. Geen gekke kortingsacties, maar altijd de beste prijs. Geen wegwerp mode, maar kwalitatieve key pieces. Geen onnodige schakels, maar direct van fabriek naar klant.

Reserveren
De Pop-Up Fotostudio – Styling Edition is open op maandag 10 september mei van 09.00-18.00 uur. Er is plek voor maximaal 16 mensen. De locatie is in de prachtige Bellamy Gallery, Oudkerkhof 8 in Utrecht. Jouw plekje reserveren? Mail naar: info@wiebrigkrakau.nl of bel 06-48 69 46 36.