Oscar season is over – what can we learn from our fave stars?

 

De voor BAFTA-genomineerde Atonement actrice droeg dit seizoen verschillende outfits. Als we qua kleur kijken dan is het groen eigenlijk een beetje te hard voor haar, maar het wit weer iets te licht. Ik persoonlijk vind het wit erg mooi, maar ze mist een beetje pit. Saoirse Ronan zou er goed aan doen om bij de volgende uitreiking iets van een tussenkleur te kiezen!

 

 

Oscarwinnares Brie Larson heeft zowel bij de Oscars- afterparty als de BAFTA’s voor een klassiek model gekozen. Erg mooi, al doet die roze kleur niet echt wat voor haar. Mijn gok is dat ze een warme huid heeft, van goud gaat haar huid stralen.

 

 

De van nature brunette verft haar haren al jarenlang blond – of liever gezegd – wit. Wat je dan krijgt is een heel onnatuurlijk plaatje. In het eerste beeld heeft Lady Gaga haar jurk-keuze aangepast op haar haarkleur. Die twee (haar en jurk) zijn in harmonie, maar je unieke kenmerken – daar kom je niet onderuit. Daarom; ondanks het blonde haar zal zwart haar altijd beter staan.. omdat ze van nature donkerbruin haar heeft.

 

Tina Fey gebruikt heel terecht donkere kleuren voor haar donkere uitstraling (donker haar, donkere ogen), alleen zie je dat in het eerste beeld Tina een beetje bleek wordt en dat de kleur een beetje zwaar is voor haar. Het frisse koningsblauw doet haar huid een stuk meer recht.

 

 

Jennifer Lawrence heeft een perfect huidje, dus het is lastig om hier het verschil te zien, toch denk ik dat het zelfs in haar geval duidelijk is. Als je jong bent, kun je zwart best goed hebben – ook al is het je kleur niet. Toch zie je dat haar hele uitstraling een stuk meer opfleurt van de kleur rood, en het zwart bijna tekent/schaduwwerking geeft op haar huid.

 

 

Voor Julianne geldt dat ze moet oppassen met zwart/wit kleuren. Omdat ze als rood-harige een vrij lichte huid heeft, doet ze er goed aan om vol in de kleur te gaan. Het tweede beeld is al een stuk beter, al zijn de glimmertjes een beetje te heftig voor haar.

 

 

Jennifer lijkt rechtstreeks van het strand de rode loper op te zijn gelopen. Naast het feit dat het model van het witte jurkje niets voor haar doet, is de kleur niet veel beter. De zwarte kleur van het tweede beeld benadrukt en accentueert haar mooie gelaatstrekken.

 

 

Ondanks dat Miss Lopez het goed kan hebben met haar fantastische figuur, is het een vrij smakeloos pakje. Dat terzijde, smaken verschillen tenslotte. Hier zie je dat de kleuren haar vrij flets maken. Met haar donkere haar en donkere olijfkleurige huid is een warme kleur zoals okergeel supermooi. Jen, blijf uit de buurt bij die tacky pakjes!

 

Wat we net bij Tina Fey zagen misgaan, geldt voor Olivia Wilde andersom. Zij fleurt juist weer op van een ‘zwaardere’ kleur, want dat felle rood maakt haar flets.

 

Dit is een selectie mooie vrouwen die onder het kopje hollywood-knap vallen. Als zelfs de ‘mooiste vrouwen van de wereld’ moeten letten op de juiste kleur, dan moeten wij gewone stervelingen dit zeker doen!

Wil jij er ook beter uitzien? Met de juiste kleuren is dit zoveel makkelijker! Stuur me een bericht voor een afspraak, dan fixen we dit samen!

Posted in Uncategorized.