Moederdag

 

Origineel Moederdag Cadeau

Wil je je moeder verrassen met een origineel Moederdag cadeau? 

Iedereen wil er goed uitzien - moeders ook. Tijdens het kleur- en stijlconsult van BoomImpress ontdekt je moeder wat haar het beste staat. 

Komt je moeder weg met een tijgerprintje of kan ze het beter houden bij een bloemetjesprint? V-hals of ronde hals? A-lijn of juist strak in het pak? Bij het kleuradvies wordt haar unieke kleurtype bepaalt, waarbij de focus ligt op het geven van inzicht in de juiste kleuren. We behandelen welke pasvorm je moeder laat shinen en welke tips & trucs ze kan gebruiken als ze voortaan gaat shoppen! 

Het Kleur & Stijladvies is een eenmalige investering - nooit meer miskopen!

Nadat haar kleurtype is bepaalt, ontvangt ze:

- Een kleurbewijs met een overzicht en richtlijnen om haar te helpen bij het kiezen van haar beste kleuren
- Persoonlijke tips om indruk te maken
- Haar contrast kleuren, suggesties voor patronen en stofsoorten
- Tot 3 maanden na het consult de mogelijkheid om via de sms/WhatsApp/email advies te vragen over specifieke kledingstukken
- Een link naar een Pinterest Board voor inspiratie voor haar specifieke kleurtype

Het Kleur- en Stijladvies is €125,- , voor vragen kan je ons bereiken via de mail en onze social media.

Wil je weten hoe zo'n kleur- en stijladvies eraan toe gaat? Hier lees je het! 

Geef je moeder hier op

Als je op zoek bent naar iemand die je de tools geeft om ZELF de perfecte kleding te kunnen kiezen; Joella is your girl! Ik heb al eerder een kleur/stijladvies van iemand gehad, maar hierover twijfelde ik. Joella gaf mij het advies waarvan ik dacht: JA! Al mijn keuzestress is voorbij; ik weet nu precies wat ik uit het rek kan trekken, wat ik kan laten hangen en waarom iets mij wel of niet staat. Joella legt uit hoe alles werkt; hoe ik mijzelf langer kan doen lijken en wanneer de focus op mijn gezicht ligt. Als beginnend ondernemer is het super als je weet wanneer je er top uit ziet. De service dat ik Joella kan appen als ik twijfel is ook fijn; maar eigenlijk alleen maar ter bevestiging omdat ze het zo goed had uitgelegd en op kaartjes had meegegeven. Bij twijfel: DOEN!

Kim, concept & design | notesbykim.nl