Maxima(al) kleurgebruik

Onze Maxima – een modern sprookje. Een prachtig burgermeisje wat een prins trouwt. Dat de prins misschien niet zo knap is als in De Kleine Zeemeermin is een detail. Onze Wim-Lex lijkt me wel een enorm sympathieke man – and let’s face it –  hij is de Koning van een heel land!

Het is geen geheim dat Maxima een persoonlijke stylist heeft. Nu is het niet heel moeilijk om haar te adviseren, aangezien ze al prachtig is van zichzelf! Ze durft zelf ook te variëren en heeft steeds weer een andere look. Toegegeven, er zijn bijna geen ongelukkige plaatjes van Maxima online, maar ik heb toch een aantal looks gevonden waarvan ik denk dat ze met het juiste kleurverschil er nóg beter uit gaat zien.

Hieronder zie je bijvoorbeeld (niet schrikken; het is een slide, dus probeer maar te slepen) dat grauwe kleuren het niet fantastisch doen voor Maxima. Van een donkere diepere kleur gaat de aandacht naar het gezicht en ziet ze er een stuk frisser uit.

 

Maxima is van nature niet blond (nee écht?). Wat je in het eerste beeld ziet, is de lichte top. Dat kleurt normaal gesproken mooi bij iemand met een van nature lichte haarkleur. Let wel; een natúurlijke haarkleur. Omdat we met kleur van de natuurlijke kenmerken uitgaan, zie je op de tweede foto dat het zwart haar een stuk beter staat. Het maakt haar minder flets en vermoeid dan de eerste foto.

 

Met wat verbeelding zie je bijna dat de lichte kleur bijna een schaduwwerking geeft op de huid. Van het roze op de rechterfoto licht ze echter helemaal op. Het eerste beeld is bijna ouwelijk (oké dat heeft misschien ook met de hoed te maken), maar het tweede beeld is fris en stralend.

 

Conclusie: hoe maak je iemand die zo mooi is, nog mooier? Voor Maxima geldt: diepe, donkere en felle kleuren.

Ben je ook benieuwd welke kleuren jou goed staan? Stuur me een berichtje op info@boomimpress.nl!

Posted in Uncategorized.