VIP Dag Pakket

Geen zin of tijd om te shoppen? Heb je een voorkeur voor een bepaalde stijl, maar lukt het je niet om dit zelf bij elkaar te zoeken?

Veel/weinig budget, veel/weinig tijd, business/casual; we passen het programma speciaal op jou aan. Daarnaast bespreken we je budget, je maten, je voorkeur en de trends van het moment die jou aanspreken.

Dat werkt als volgt:

Stap 1. Om te weten wat je goed staat is het belangrijk om te weten wat jou staat. De juiste kleuren geven jou een krachtige maar benaderbare uitstraling.

Stap 2. Niet ieder kledingstuk is even flatteus voor iedereen. Welke punten gaan we benadrukken, en welke punten kunnen we met kleding wegwerken? Hierbij zit ook een aanvullend pak advies.

Stap 3. We doen een garderobe check. Welke items heb je al die je goed staan, en hoe kunnen we die inzetten voor je nieuwe look?

Stap 4. Met een Personal Shopping Sessie duiken we de stad in. Geen zorgen, we doen dit zo efficiënt mogelijk. Wij maken de voorselectie, het enige wat jij hoeft te doen is passen. Trends zijn leuk, maar het gaat er bij BoomImpress om dat jij je prettig voelt in de kleding en je de juiste eerste indruk maakt!

De verschillende delen waaruit de VIP Dag bestaat:

- een uitgebreid kleurenadvies
- een stijladvies (inclusief pak-advies)
- een lunch, koffie/thee
- een garderobecheck
- een korte brainstorm waarin we jouw voorkeuren verwerken
- een persoonlijke shopsessie

Een VIP-Dag is €450,-. Neem contact op of stuur een mail naar info@boomimpress.nl, dan plannen we meteen een afspraak die jou schikt.

"De persoonlijke aanpak was prettig - efficiënt met een mooi resultaat" - Peter
"Samen shoppen heeft tot mooie resultaten geleid." - Jasper
"Met mijn nieuwe garderobe kom ik veel beter over op mijn klanten. Hiermee win ik aan overtuigingskracht." - Hans
"Precies wat ik nodig had om mijn garderobe op een volgend level te krijgen." - Herman
"Veel complimenten uit mijn omgeving." - Michael