Ervaringen

"Voordat ik mijn klanten naar Joella doorstuurde, wilde ik eerst wel eens weten wat Joella precies deed. Tijd om zelf een styling- en kleuradvies te ondergaan! Dat was naast heel gezellig, ook nog eens heel leerzaam. Joella werkt heel professioneel en klantgericht en stelt je snel op je gemak. Ze weet precies wat staat en wat niet staat. Ik heb zelf een uitgesproken smaak, maar gelukkig kon ik alles blijven dragen waar ik ook enthousiast over ben. En bleken wat “twijfelgevallen” inderdaad beter de deur uit te kunnen. Ik weet nu beter wat mij staat: een mooi resultaat in korte tijd!"

Meinou, Singlecoach

"Doen! Haar kleuren advies is goud waard. Daarnaast kan ze heel goed uitleggen waarom een bepaald kledingstuk het net niet is. Ik voelde me bij haar in goede handen, en samen shoppen heeft tot zeer mooie resultaten geleidt."

Michael, Web Developer

"Ik ben heel tevreden met Joella's advies. Haar benadering vanuit kleurenanalyse, persoonlijkheid en trends paste goed bij wat ik zocht. Joella is erg betrokken en stimuleert je bij elke keuze actief mee te denken. Het uiteindelijke resultaat leidde uiteindelijk tot veel complimenten uit mijn omgeving. Ik geloof dat haar professioneel advies echt een verschil maakt ten opzichte van advies van een vriendin of moeder."

- Jasper, Front-End Developer

"Toen ik de tip kreeg mij eens door Joella over mijn kleding te adviseren dacht ik: “Hoe moeilijk kan het zijn om zelf een goede outfit uit te kiezen”. Een collega vertelde me dat ze daarentegen veel aan de adviezen van Joella heeft gehad, terwijl zij zelf heel modebewust is. Ik merk in mijn werk als consultant dat het heel belangrijk is hoe je overkomt, het gaat om vertrouwen. Kleding speelt daar ook een belangrijk rol bij, mensen laten zich daar namelijk onbewust sterk door beïnvloeden. Joella heeft me in laten zien dat het er niet alleen om gaat welke kleding (pak) ik mooi vind, maar welke kleding mij mooi maakt en mij de juiste uitstraling geeft! Ik was verbaasd hoeveel verschil alleen al de juiste kleur kan maken. Met mijn nieuwe garderobe kom ik veel beter over bij mijn klanten. Ik win daarmee aan overtuigingskracht. Ik krijg nu ook regelmatig complimenten over mijn kledingstijl, wat natuurlijk ook heel leuk is!"
 
Hans
Management Consultant en Coach
"Joella kreeg de vrije hand om me te verrassen met een nieuwe garderobe. Na een kort gesprek had ze een goede indruk van mijn persoonlijkheid en kwam ze later die dag terug met nieuwe outfits die perfect bij me passen. Een andere stijl met kleuren die nog niet in mijn kledingkast waren te vinden, zonder dat het ver van me afstond. Een nieuwe lijn is ingezet. Grote dank voor je hulp Joella!"
 
Erwin, Copywriter