Make-Over Dag

Sta je met je handen in je haar voor de kast? Heb je een bepaalde voorkeur voor een stijl, maar lukt het je niet je ‘look’ bij elkaar te shoppen?

BoomImpress helpt je graag met een complete make-over! Dat werkt als volgt:

Stap 1. Om te weten wat je goed staat is het belangrijk je beste kleuren te kennen. De juiste kleuren maken je huid egaler, geven je allure en zorgen ervoor dat de aandacht naar je gezicht gaat.

Stap 2. Niet ieder kledingstuk is even flatteus voor iedereen. Daarom is het belangrijk dat we opmeten hoe jouw figuur in elkaar zit. Welke punten gaan we benadrukken, en welke punten kunnen we met kleding wegwerken? Voor mannen is er ook een aanvullend pak advies.

Stap 3. We doen een garderobe check. Welke items heb je die je goed staan, en hoe kunnen we die inzetten voor je nieuwe look?

Stap 4. Met een Personal Shopping Sessie duiken we de stad in. Geen zorgen, we doen dit zo efficient mogelijk. Ik heb al een voorselectie gemaakt, en het enige wat jij hoeft te doen is passen. Trends zijn leuk, maar het gaat er bij BoomImpress om dat jij je prettig voelt in de kleding.

Ben je blij met het advies? BoomImpress bewaart jouw gegevens zodat je de volgende keer met een druk op de knop bestelt. In jouw maat, stijl en kleur. Shoppen is nog nooit zo simpel geweest!
*We zijn ook beschikbaar voor losse onderdelen of workshops voor groepen.