Ervaringen

"Voordat ik mijn klanten naar Joella doorstuurde, wilde ik eerst wel eens weten wat Joella precies deed. Tijd om zelf een styling- en kleuradvies te ondergaan! Dat was naast heel gezellig, ook nog eens heel leerzaam. Joella werkt heel professioneel en klantgericht en stelt je snel op je gemak. Ze weet precies wat staat en wat niet staat. Ik heb zelf een uitgesproken smaak, maar gelukkig kon ik alles blijven dragen waar ik ook enthousiast over ben. En bleken wat “twijfelgevallen” inderdaad beter de deur uit te kunnen. Ik weet nu beter wat mij staat: een mooi resultaat in korte tijd!"

Meinou, Singlecoach

Als je op zoek bent naar iemand die je de tools geeft om ZELF de perfecte kleding te kunnen kiezen; Joella is your girl! Ik heb al eerder een kleur/stijladvies van iemand gehad, maar hierover twijfelde ik. Joella gaf mij het advies waarvan ik dacht: JA! Al mijn keuzestress is voorbij; ik weet nu precies wat ik uit het rek kan trekken, wat ik kan laten hangen en waarom iets mij wel of niet staat. Joella legt uit hoe alles werkt; hoe ik mijzelf langer kan doen lijken en wanneer de focus op mijn gezicht ligt. Als beginnend ondernemer is het super als je weet wanneer je er top uit ziet. De service dat ik Joella kan appen als ik twijfel is ook fijn; maar eigenlijk alleen maar ter bevestiging omdat ze het zo goed had uitgelegd en op kaartjes had meegegeven. Bij twijfel: DOEN!

Kim, concept & design | notesbykim.nl

"Ik had Joella van der Boom ingeschakeld omdat ik graag een kleuren advies wilde. Door het advies weet ik nu waar ik op kan letten bij het aanschaffen van kleding en accessoires. Wat een heerlijke service dat ik na het advies nog drie maanden contact op kan nemen via de app met vragen. Dit zorgt ervoor dat ik het helemaal onder de knie krijg. Goede prijs-kwaliteit verhouding."

- Marleen, Docent Hogeschool

 

"Joella heeft mij vol enthousiasme en inlevingsvermogen een duidelijke richting en focus gegeven voor het shoppen van kleding. Ik weet nu waar ik naar moet kijken en kom met beter bij mij passende kleding thuis."

- Suzanne Kusljic

"Ik wist niet goed wat ik moest verwachten en was daarom best zenuwachtig, maar zodra Joella binnen was waren al die zenuwen onnodig. Joella is heel open en lief en weet echt superveel! De kamer leek wel een oorlogsgebied (figuurlijk was er echt een (kleding)bom ontploft), maar de kast is heerlijk opgeruimd. Ik weet nu veel beter wat wel en niet kan en hoe ik mijn eigen stijl beter neer kan zetten.

Soms heb je gewoon even iemand nodig die met een frisse blik door je kleding gaat en daarover heel eerlijk (en kritisch) is.

Joella nogmaals super bedankt!"

- Elke, Compliance Officer

"In één woord: eye-opener! Onder de deskundige (en gezellige) begeleiding van Joella kom je erachter welke kleuren jou laten stralen en welke absoluut niet. Van een aantal kleuren wist ik vooraf al wel de uitkomst, maar van sommige kleuren stond ik echt versteld. Veel nieuwe inzichten verkregen. Kortom: dat wordt shoppen 🙂 Maar dan wel heel gericht. Hierbij kan ik heel handig gebruik maken van mijn persoonlijke kleurenpaspoort. En mocht ik er toch nog niet helemaal uitkomen, dan kan ik via whatsapp om advies vragen. Super zo'n service!"

- Ada, Marketing & Communicatie Coördinator

 

"Ik vond het een hele leuke middag en ben echt wel anders naar mijn kleding gaan kijken. Ik kwam thuis en vond mijn garderobe wel erg donker. Joella deed het heel leuk en ook professioneel. De uitkomsten waren erg verrassend. Ook het kleine kleuren paspoort is een goede toevoeging. Ik heb hem in mijn portemonnee zitten nu :)"

- Jip, Entrepeneur

"Het kleurenadvies bij Joella was leuk en verrassend! Een echte ontdekking om te zien welke kleuren goed voor je zijn. Het kleurbewijs met het overzicht van mijn kleuren heb ik vanaf die tijd altijd bij me."

- Nelleke, Psychologe

"Ik ben sinds de kleuranalyse van BoomImpress echt anders gaan winkelen en doe veel minder miskopen. Super advies!"

- Dewi van de Waeter, Founder Lekkerineenpotje