Customize Your Style Workshop

Jij en al je vriendinnen een kleuradvies & een zelf ontworpen designer jurk!

 

Houd je van shoppen maar heb je geen idee wat je goed staat? Wil jij erachter komen welke kleuren en stijlen jou goed staan? 

Geen nood! Britt en Joella helpen jou aan een make-over! Tijdens een uitgebreid kleur- en stijladvies kijken we wat jou het beste staat. Tijdens een hapje en een drankje maken we vervolgens moodboards welke kleding het beste bij je figuur past. Met Britt ontwerp je vervolgens een jurk die zij dan voor je laat maken! Deze wordt vervolgens handgemaakt in ons atelier.

Aan het einde van de dag zijn twee dingen duidelijk:

  • Je hebt een op maat gemaakte designer jurk die je sowieso fantastisch staat!
  • Miskopen zijn verleden tijd.

Britt van CustomMaid heeft jarenlange ervaring met personal tailoring en weet als geen ander hoe ze unieke stukken kan creëren waar je gegarandeerd verliefd op wordt. Joella van BoomImpress weet alle ins- en outs over het gebruik van kleur, stoffen, prints en contrasten en welke modellen het lichaam flatteren.

 

Lijkt je dit wat? Stuur een berichtje naar info@boomimpress.nl

custommaid-boomimpress

Pakketten:

Personal Premium
Voor dit bedrag krijg je een persoonlijk uitgebreid kleuren en stijladvies en een op maat gemaakte jurk die je samen ontwerpt met Britt! Locatie in overleg met de klant.

235 EUR per persoon.

Social Premium (vanaf 10 pers.)
Voor dit bedrag krijgt iedereen een uitgebreid kleuren en stijladvies, een op maat gemaakte jurk, hapjes en drankjes en een onvergetelijke middag met je vriendinnen! Locatie in overleg met de klant.
170 EUR per persoon.

Bride Special (vanaf 10 pers.)
Voor dit bedrag krijgt iedereen een uitgebreid kleuren en stijladvies, hapjes en drankjes en een onvergetelijke middag met je vriendinnen! De bruid ontwerpt samen met Britt een op maat gemaakte jurk. Locatie in overleg met de klant.
50 EUR per persoon.

Custom Maid is de Nederlandse webshop waar jij jouw eigen jurk kunt ontwerpen. Custom Maid is in het leven geblazen door Britt Lansaat, die met deze webshop een duurzame en innovatieve mode-onderneming wil opzetten.

De B-dress kan je zelf omtoveren tot je ideale jurk! Kies uit verschillende soorten mouwen, neem een ronde of een v-hals en daarna heb je nog de keuze uit verschillende soorten rokken. Elk van deze variaties kan in een van de 28 kleuren gekozen worden.

Voor vragen, advies of gewoon een gezellig praatje, neem gerust contact met Britt op. Ze houdt het graag persoonlijk, net zo persoonlijk als jouw eigen stijl. 😉

Een eerste indruk maak je maar één keer.
BoomImpress is een initiatief van Joella van der Boom en geeft jou tools om een goede eerste indruk te maken.

Door middel van kleuren analyses, stijladviezen, garderobe-checks en personal shopping, geeft zij jou praktische tips hoe je er op je best uit kunt zien.

Tijdens deze sessies weet Joella op een persoonlijke maar professionele manier het beste in jou naar boven te halen. Je gaat met een lach en volle goede moed naar buiten, klaar voor een nieuwe eerste indruk!

Joella is ook te boeken voor presentaties & workshops over image, eerste indrukken en body language.